A Catalunya Música

Novetat

www.catclassica.cat

CatClàssica.
CatClàssica programa concerts en viu

Comentaris

Amb l'ànim de continuar i ampliar la difusió de la música feta a Catalunya, el portal de Catalunya Música dedicat exclusivament als autors i intèrprets catalans www.catclassica.cat inclourà a la seva programació els millors concerts enregistrats en directe pels equips tècnics de Catalunya Música a partir de l'1 de maig d'aquest 2011.

Amb aquesta novetat tindreu una segona oportunitat de sentir i escoltar els nostres concerts després de la seva emissió íntegra als programes especialitzats de Catalunya Música i podreu fer un seguiment de l'activitat musical en viu del nostre país.

Catclàssica.cat emetrà exemples d' aquests documents sonors cada dia a les 10 del matí i a les 9 del vespre. Dues franges diàries dedicades en especial a oferir-vos obres enregistrades en directe en diferents sales de concerts catalanes.

La programació d'aquests enregistraments se suma a la ja habitual emissió en diferit dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) cada dimarts a les 9 del vespre.

Amb la inclusió dels enregistraments de producció pròpia catclassica.cat pretén que el nostre canal temàtic exclusiu per a internet sigui una plataforma eficaç de la difusió no només de la producció catalana de tots els temps enregistrada en suports comercials sinó també de l'actualitat musical més viva i recent a Catalunya amb documents únics com són els concerts fets i enregistrats en directe.
 

Actualitzat 19/04/11