Nova temporada

Catalunya Música comença dilluns la temporada del 30è aniversari

Comentaris

Catalunya Música comença una nova temporada amb la mirada posada en el 30è aniversari de l'emissora, que se celebrarà al llarg d'aquesta temporada i que comptarà amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa".

El proper dilluns, 12 de setembre, comença la programació de la nova temporada de Catalunya Música que enguany presenta dues novetats importants a la graella, els programes "Tots els matins del món" i "Assaig general". Al llarg de la temporada, s'aniran incorporant novetats i accions especials a l'entorn del 30è aniversari.

Fidels a l'esperit que sempre ha caracteritzat l'emissora, d'incentivar el gust per la música de qualitat, apostar per la música en viu d'aquí i de fora i de ser l'altaveu de les activitats musicals que es fan a casa nostra. I també, amb la mirada posada en el 10 de maig del 2017, que serà el dia en què Catalunya Música celebrarà el seu 30è aniversari, es posen en marxa dos programes nous que seran un revulsiu de les franges de matí i de tarda:

De dilluns a divendres, de 7 a 11 del matí en Joan Vives i l'Ester Pinart transportaran l'audiència a un paradís de músiques amb els clàssics de sempre i els no tan clàssics al programa "Tots els matins del món". Quatre hores de selecció musical amb les millors novetats discogràfiques. Però, a més, oferiran informació d'actualitat, avançaran les propostes més destacades de l'agenda i de la programació de Catalunya Música (transmissions en directe, entrevistes, programes monogràfics...) i animaran a la participació a través de les xarxes socials. No hi faltaran els concursos, els sortejos d'entrades per poder gaudir de la música en directe, i tampoc les propostes culturals, literàries, artístiques ni la informació de servei, maridada amb una bona selecció musical per descobrir i redescobrir.

De dilluns a divendres, entre les 18 i les 20 h, Maria Montes i Albert Torrens lideraran la franja de tarda amb el nou programa magazín "Assaig general". Dues hores de ràdio en directe, on la música i l'actualitat s'entrecreuaran amb peces que ens activaran, que ens relaxaran i que despertaran la nostra curiositat. Perquè escoltar música no implica desconnectar del món, sinó connectar amb un mateix i amb allò que ens envolta. Entrevistes, actuacions en directe, reportatges i moltes novetats que anirem descobrint mica en mica amenitzaran les tardes de Catalunya Música.

Com és habitual, la música en viu tindrà una presència important en la programació. Oferirem, en directe, el bo i millor de temporades de concert i d'òpera des dels auditoris i teatres més importants del món, gràcies als acords d'intercanvi que Catalunya Música manté amb els principals centres del nostre país i a la pertinença de l'emissora a la Unió Europea de Radiodifusió. Entre les que destaquen la temporada de concerts de l'OBC, la temporada d'òpera del Gran Teatre del Liceu, la dels Amics de l'Òpera de Sabadell, el cicle de concerts de la Fundación Juan March, a banda de 15 títols operístics de la temporada del Metropolitan de Nova York i un ampli ventall de transmissions de la temporada Euroradio Premium Concerts, entre d'altres.

La temporada que tot just comença portarà altres sorpreses que s'aniran desvetllant a mesura que avanci i que culminaran amb una proposta creativa i innovadora per fer del 30è aniversari de Catalunya Música l'inici de la Catalunya Música del futur.

Podeu consultar, a continuació, la graella de Catalunya Música per a la temporada 2016-2017 i el detall dels programes.

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Actualitzat 09/09/16