En directe!

Dijous 14, a les 19.00

Catalunya Música presenta la nova temporada!

Comentaris

El dijous 14 de setembre, a les 19:00 h, el programa "Assaig general" de Catalunya Música s'emetrà des de l'Aula 1 del CaixaForum de Barcelona, per presentar la programació de la temporada 2017-18, que un any més compta amb el suport de l'Obra Social "La Caixa".

Serà un programa obert al públic, presentat per Albert Torrens i Xavier Chavarria, que comptarà, entre altres, amb les actuacions del jove pianista Bernat Català; el guitarrista de jazz Amadeu Casas, la cantant de zimbabuesa Anita Zengeza i una representació del musical "Fun Home", dirigit per Dani Anglès, que interpretaran –en primícia– fragments del musical que s'estrenarà el gener a Barcelona. Aquesta serà una mostra d'algunes de les músiques que, a partir d'aquesta temporada, es podran sentir a la graella de Catalunya Música. Comptarem també amb la presència destacada de personalitats del món musical i de presentadors de Catalunya Música que explicaran de primera mà les principals novetats.

El 4 de setembre Catalunya Música va començar una nova temporada amb una oferta renovada de continguts destinats a donar-li més visibilitat i fer-la més atractiva, per continuar eixamplant la base del seu públic. Amb aquests objectius, l'emissora de música clàssica de Catalunya Ràdio incorpora nous gèneres i estils musicals en la programació, i en potencia d'altres que ja formen part de la seva graella.

El jazz, la música per a cinema, els musicals i la música per al teatre, les músiques del món i un nou programa sobre música i art formaran les noves apostes, situades en horari de cap de setmana. 

Actualitzat 13/09/17
 
 

Envia un comentari

 
Aquest és un codi de seguretat per evitar enviaments automàtics.
Introdueix el text de l'imatge
Nom d'usuari