Vols venir de públic?

Dissabte 10, a les 19 h

Audicions íntimes
Busquem persones que estimin la música i que estiguin interessades a participar en el programa "Audicions íntimes"

Comentaris

Catalunya Música us ofereix l'oportunitat de viure en directe l'enregistrament del programa "Audicions íntimes".

L'enregistrament es farà el dissabte 10 de febrer, a les 7 de la tarda, al CaixaForum de Tarragona, i comptarà amb l'actuació del Quartet Gerhard.

El treball impecable del Quartet Gerhard, especialment en el so, sumat al fet d'emprendre una direcció unívoca en relació a allò que ha de ser un quartet de corda estable (alguna cosa més que quatre músics excel·lents que toquen junts), explica el perquè del seu reconeixement i indubtable projecció. Format per Lluís Castan, violí, Judit Bardolet, violí, Miquel Jordà, viola i Jesús Miralles, violoncel, oferirà un programa amb obres de Robert Schumann, Alban Berg, Maurice Ravel i Felix Mendelssohn.

Les "Audicions íntimes" són uns concerts de música de cambra en format original, de proximitat i innovador. Compten amb la presència d'un grup reduït de públic per propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d'un diàleg íntim i distès. L'amfitrió i presentador d'aquestes trobades concert és el musicòleg Xavier Chavarria, que fa de nexe d'unió a través d'unes presentacions àgils i amenes que permeten entendre millor tot el que sentim i veiem. Una experiència única i molt enriquidora.

Si vols venir de públic i participar en el programa, envia un correu amb el teu nom a l'adreça audicionsintimes@catmusica.cat, o bé deixa'ns un missatge al telèfon 93 202 35 35.

Ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te la reserva.

Actualitzat 02/02/18