Imprimir Imprimir
 

Premi vocal

Anna Alàs, mezzosoprano
La mezzosoprano Anna Alàs, premiada al Concurs internacional d'òpera barroca Pietro Antonio Cesti d'Innsbruck

La mezzosoprano catalana Anna Alàs ha aconseguit el segon premi en el Concurs Internacional d'òpera barroca Pietro Antonio Cesti, que es va fer el 14 d'agost passat, dins del Festival de Música Antiga d'Innsbruck 2010.

Al concurs s'hi van presentar 75 joves cantants a partir de 30 anys provinents de 26 països, i va consistir en tres rondes. L'última era un concert públic, en què Anna Alàs va interpretar àries de Francesco Cavalli i Claudio Monteverdi.

El jurat del concurs estava format per personalitats destacades del món de l'òpera i de la interpretació, com el contratenor Jochen Kowalski i els directors de càsting de l'Òpera Nacional de Noruega i del Theater and der Wien, entre d'altres.

L'obtenció d'aquest guardó suposarà una altra oportunitat per a aquesta jove mezzosoprano nascuda a Terrasa, ja que el jurat la considerarà, juntament amb els altres premiats, per participar en la producció de l'òpera "La Calisto" de Cavalli durant la pròxima edició del Festival de Música Antiga d'Innsbruck.

Anna Alàs és titulada en Cant per l'Escola Superior de Música de Catalunya i actualment cursa un màster en Lied i oratori a l'escola de música Hanns Eisler de Berlín amb els professors Wolfram Rieger i Anneliese Fried.

Aprofitem per a recordar-vos que Alàs participarà en el concert extraordinari de la Schubertíada de Vilabertran 2010, previst per al proper divendres 10 de setembre a dos quarts de deu del vespre.

Si voleu conèixer més sobre aquesta brillant cantant, consulteu la seva plana web.
Actualitzat 27/08/10