Temporada de l'OBC des de L'Auditori

Amb Joan Vives

Horari d'emissió: diumenge, d'11.00 a 13.00 hores

L'Auditori de Barcelona és un modern edifici de 42.000 metres quadrats dissenyat per l'arquitecte Rafael Moneo que es va inaugurar el 22 de març del 1999 (les obres havien començat el 1990). L'enginyer acústic és Higini Arau. El seu director actual és Joaquim Garrigosa.

L'edifici combina la sòbria modernitat externa amb una sala simfònica, la Sala 1 Pau Casals, de gran atractiu per a 2.200 espectadors. Compta també amb la Sala 2 Oriol Martorell de 600 localitats, la Sala 3 Tete Montoliu de 400 places i la Sala 4 Alicia de Larrocha per a 152 espectadors. A l'atri central d'accés es va construir una monumental llanterna cúbica de vidre en forma d'impluvi, decorada amb una obra de Pablo Palazuelo.

L'Auditori és la seu de l'OBC, l'Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya i també acull l'Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música, el que el converteix en un nou focus de vida musical de la ciutat en els diferents camps de divulgació, docència i recerca.
 

Esperem que gaudiu del concert, i no oblideu que, si el voleu preparar de manera més completa, el programa "Guia d'Orquestra" us farà una adequada introducció que s'emetrà el mateix diumenge a les 9.00 h, abans del concert.
 

Proper programa

Diumenge 14 a les 11:00h 

 
Més informació, a
 
Contacta amb el defensor de l'audiència