Programa 36: Katia i Marielle Labèque

Katia i Marielle Labèque

Programa dedicat a dues germanes pianistes, grans intèrprets que toquen sempre juntes i amb una excel·lent dosi de complicitat i sincronització. Avui, Àlex Robles i Víctor Garcia de Gomar ens descobreixen les preferències musicals de Katia i Marielle Labèque.

"Audicions íntimes", amb Marco Mezquida

Marco Mezquida

"Audicions íntimes" amb el pianista, compositor i improvisador, Marco Mezquida. Nascut a Maó, és un dels artistes més complets i expressius de la seva generació.
Aquesta sessió d'"Audicions íntimes" va ser enregistrada al CaixaForum de Barcelona, el 15 d'abril del 2018.

 

El taller del lutier 106: Aprofundint en Emili Pujol

El taller del lutier

Parlem amb la guitarrista Maria Ribera Gibal, autora de la tesi doctoral "Emili Pujol (1886-1980), pedagog i intèrpret de la guitarra en el context de l'estètica guitarrística de mitjans del segle XIX i primera meitat del segle XX a Catalunya". També sentim música del disc que acaba de presentar i que ha dedicat monogràficament a aquest gran mestre i guitarrista. Més endavant venen els "Companys de viatge". Aquesta vegada descobrim el món del bombardí, de la mà de Víctor Ferragut, intèrpret d'aquest instrument i graduat de l'ESMUC. Finalment, a la secció "Filmoteca Lutier", Xavier Cazeneuve es fixa en la presència i els usos del violí en el cinema i les bandes sonores.

Parlem de fado

Mariza

Parlem de fado i en parlem amb Mariza, una de les representants del fado del segle XXI amb més personalitat del moment

 
CERCADOR
Filtra per
 

L'Agenda

Flauta travessera

Tots els concerts i l'activitat musical dels pròxims dies.

bullet  De Catalunya Música

Voleu sortir a l'agenda?

Anuncieu les vostres activitats musicals a la nostra agenda. Feu clic i envieu-nos-en tots els detalls a través d'un correu electrònic!

 

Spotify

Llistes diverses: novetats, temàtiques... Descobriu-les!