Programa 23: Pablo Heras-Casado

Pablo Heras-Casado

En el programa d'avui, coneixerem les preferències musicals del director d'orquestra espanyol Pablo Heras-Casado.
Un programa realitzat i presentat per Àlex Robles i Víctor García de Gomar.

El taller del lutier 93: El taller de Gerhard Grenzing

El taller del lutier

Durant tot el mes de febrer, el nostre lutier de capçalera és el mestre orguener Gerhard Grenzing. Ara fa uns dies vam visitar el seu taller del Papiol, on vam tenir una conversa en què ens va parlar del seu ofici, i també dels projectes més immediats, com ara l'orgue de la Basílica de la Mercè de Barcelona o el de la Catedral de Praga. En la secció 'Companys de viatge', aquest cop tenim la presència del músic valencià Joan Enric Lluna, que comparteix amb nosaltres la seva passió pels clarinets. Finalment, 'El manxaire', és a dir Jaume Ayats, es fixa en una figura del món de la música al nostre país que caldria recuperar: Aurora Bertrana.

 

John Williams

John Williams

Dediquem el programa "El violí vermell" d'avui al compositor John Williams, perquè el passat dijous 8 de febrer va ser el seu 86è aniversari. Per molts anys, sr. Williams!

Carl Philipp Emanuel Bach (I)

CPE Bach

Carl Philipp Emanuel Bach (1714-1788), un dels fills de Johann Sebastian Bach i de Maria Barbara que es va dedicar professionalment a la música. Va ser un compositor molt apreciat. La seva música per a teclat i les gran obres vocals són d'una qualitat enorme. En moltes, hi ha una clara influència del seu pare.

 
CERCADOR
Filtra per
 

L'Agenda

Flauta travessera

Tots els concerts i l'activitat musical dels pròxims dies.

bullet  De Catalunya Música

Voleu sortir a l'agenda?

Anuncieu les vostres activitats musicals a la nostra agenda. Feu clic i envieu-nos-en tots els detalls a través d'un correu electrònic!

 

Spotify

Llistes diverses: novetats, temàtiques... Descobriu-les!