Catmúsica 2.0

Algunes preguntes freqüents

Mou-te pel web!
Mou-te pel web!

Comentaris

El portal www.catmusica.cat és molt més que una ràdio on-line. Voleu aprofitar-lo al màxim? A continuació, us deixem alguns consells perquè en pugueu extreure tot el suc! I recordeu que, en cas de dubte o suggeriment, sempre ens podreu trobar a les nostres pàgines de Facebook i Twitter, o a l'adreça de correu info@catmusica.cat1. Vaig sentir una obra i no en recordo el compositor. El puc trobar?

Per saber tot el que ha sonat i sonarà a la nostra antena teniu dues vies disponibles. La primera és a través de la pestanya "Programació" i els serveis "Hem sentit" i "Sentirem", uns menús interactius on cercar per dia i hora. Però si el que voleu és d'un sol cop reunir la programació del mes, us recomanem la nostra revista de programació.

Abans editada en paper, ara la publiquem en format PDF (accessible a través de la pestanya "Actualitat") i a la plataforma Issuu, amb una visualització més còmoda. Feu clic aquí per accedir a l'arxiu complet de revistes a Issuu!

2. Puc tornar a sentir un concert si ja ha sonat?

Sí! Des de fa uns mesos, el portal disposa del servei de "Concerts on demand". Tan sols heu de fer clic a la pestanya "Àudios" i al subtítol "Concerts". Allà hi trobareu tots els concerts disponibles al moment, en versió completa o separats per peces. Però compte, no us adormiu! Només estan disponibles durant trenta dies!

3. M'encanta el programa "Guia d'orquestra". Puc escoltar programes passats? M'hi puc subscriure?

El nostre web emmagatzema àudios de tots els programes emesos. Fins i tot dels que ja no estan en antena! Així, un clic a "Programació" i al subtítol "Programes A-Z" i allà podreu trobar, per ordre alfabètic, els diferents espais de Catalunya Música. La majoria d'ells disposen d'enllaços a les diferents temporades, a més dels àudios més recents.

Si el que vols és no perdre't ni un programa i disposes d'iTunes o similar, et recomanem els nostres podcasts! Cliqueu a la pestanya "Àudios" i el subtítol "Podcasts" i allà trobareu els enllaços per subscriure-us.Aquests són només alguns petits exemples. Oberts a dubtes i suggeriments, us esperem a info@catmusica.cat i als nostres perfils de Facebook i Twitter!

Actualitzat 02/09/13