Audicions íntimes

Dimecres 12, a les 19 h

Dumpy Lobsters
Busquem persones que estimin la música i que estiguin interessades a participar en el programa "Audicions íntimes"

Comentaris

Si vols passar una bona estona de la mà del quartet Dumpy Lobsters i descobrir la màgia del jazz clàssic, el swing i blues més genuí, no et pots perdre l'enregistrament del programa "Audicions íntimes", de Catalunya Música, que es farà el dimecres 12 de desembre del 2018, a les 19.00, a l'Aula 1 de CaixaForum de Barcelona.

El Dumpy Lobsters és un quartet integrat per Juli Aymí, clarinet, Òscar Font, trombó i veu, Josep Traver, guitarra i ukelele, i Artur Regada, contrabaix i veu. Quatre músics de Barcelona ben coneguts en l'àmbit del jazz clàssic. Dumpy Lobsters ('llagostes grassonetes') ofereix un repertori de temes clàssics del jazz tradicional tot conferint-hi una gran dosi d'humor, tant en les traduccions de les lletres dels temes com en la relació que estableixen amb el públic durant el concert. Un espectacle que pot recordar la manera de fer del llegendari Rat Pack. Dumpy Lobsters ofereix un jazz de qualitat però alhora reivindica la importància d'allò que els nord-americans anomenen "entertainment".

L'amfitrió i presentador de les "Audicions íntimes" és el musicòleg Xavier Chavarria.

Si vols venir de públic i participar en el programa, envia un correu electrònic amb el teu nom a l'adreça audicionsintimes@catmusica.cat, o bé deixa'ns un missatge al telèfon 93 202 35 35.

Ben aviat ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te la reserva.

Actualitzat 30/11/18